Пореден инцидент на кръгово по пътя за Асеновград! (СНИМКА)

Този път на кръговото на Долни Воден

Кръговите кръстовища на пътя Пловдив – Асеновград се оказаха сериозно препятствие за джигитите. Това става ясно от десетките постове в социалната мрежа на потребители, които през няколко дни показват шофьори, неуспели да ги преодолеят.

Най-сложно за бързащите в двете посоки – и към Пловдив, и към Асеновград водачи, се оказва кръговото на КЦМ. От изграждането и пускането в движение на кръстовището досега, десетки са се озовавали в центъра на тревната площ.

Напоследък обаче кръговото на Долни Воден започва да застига по инциденти това край Крумово. Тази сутрин например, водач на „Мерцедес“ не успя да вземе завоя и скъса гума на кръстовището.

Инцидентът стана преди минути, а на място има екип на „Пътна помощ“, който трябва да прибере автомобила. Няма пострадали при пътното произшествие.

Така че, внимавайте и не бързайте толкова на пътя за Асеновград! Ще стигнете най-много пет минути по-рано до Вашата дестинация, а все пак – някой ви очаква и обича!

Снимка: I see you KAT Пловдив

Подобни статии

Един коментар

  1. Георги написа:

    Наричате нормалните хора с прозвища като „джигити“, а не смеете да кажете за хората които направиха пътя по толкова нескопосан начин, че са мародери и крадци. Направиха ги тези кръгови по-най глупавият и гаден начин с единствената цел да се инвестират възможно най-малко пари и да приберат колкото се може повече в джоба.

Top