Португалец в плановете на Ботев за лятна селекция

Агенти вече са предложили няколко чужденци и българи на Белия, въпреки че още няма яснота за бюджета

Португалски халф със сериозна визитка е бил предложен на старши треньора на Ботев (Пловдив) Николай Киров-Белия. Въпреки че няма сериозна яснота около това с какви параметри ще разполага за селекция, наставникът на „канарчетата“ е започнал работа по нея. На Белия са били предложени няколко чуждестранни футболисти. В плановете му влизат и няколко българи.

Както е известно Васил Шопов вече може да се счита за сигурно ново попълнение на „канарчетата“. Очаква се в началото на юни той да подпише за 2 години.

Възможно е, ако пловдивчани продадат Тодор Неделев в чужбина, те да разполагат и с по-сериозен бюджет за нови попълнения. Интерес на този етап към национала не липсва, като има запитвания от сръбския Партизан, от Турция, а може да се окаже и в ЦСКА-София.

Другата седмица се очаква договора cu с пловдивчани да поднови Йордан Минев. Крайният защитник има контракт до края на сезона. Той дойде в Коматево преди година, след като не се съгласи с предложените му условия по нов договор с Лудогорец. Минев ще пропусне предстоящото утре гостуване на Левски. Бранителят бе наказан за един мач от ДК заради изгонването му в домакинството на ЦСКА, спечелено с 2:1. Вместо него на левия бек ще започне Лазар Марин.

Подобни статии

Top