Последна неделя на конкурса “Ерата на динозаврите” в РПНМ-Пловдив

Предоставените творби ще бъдат изложени в зала “Динозаври”,

Безплатен вход за деца до 12 години в Регионален природонаучен музей -Пловдив при предоставяне на творческо произведение на тема “Ерата на динозаврите”.

Регионален природонаучен музей – Пловдив приветства своите посетители в новооткритата зала “Динозаври” с творчески конкурс на тема “Ерата на динозаврите”!

При предоставяне на творческо произведение на касата на РПНМ-Пловдив в периода от 11.12.2021 г. до 19.12.2021 г. (включително), децата до 12 години ще имат възможност да посетят експозицията на музея безплатно!

Младите творци ще могат да отправят поглед към тази вълнуваща праисторическа ера, като развихрят своето въображение, без ограничения в стила, материалите и техниката!

Предоставените творби ще бъдат изложени в зала “Динозаври”, а най-добрите сред тях ще бъдат отличени! Задължително е към всяко произведение да бъдат приложени три имена, възраст, телефон и имейл за връзка с участника!

Напомняме, че в музея се допускат деца единствено с придружител! Според настоящите противоепидемични мерки, посетители над 18 години трябва да предоставят зелен сертификат, а през почивните дни (събота и неделя) в сградата на музея ще има мобилна лаборатория за бързи антигенни тестове на цена от 10 лева.

Top