Последната седмица на февруари обещава перфектни възможности, но и здравословни дилеми – хороскоп за 25 февруари – 3 март

хороскоп

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, тази седмица ще има с какво да ви изненада предимно в любовния ви живот и чрез комуникацията ви с хора от близо и далеч. Това ще бъде благоприятна седмица за създаване на нова романтична връзка или планиране бъдещето на вече създадена такава. Може да ви изненада телефонен разговор с ваш бивш романтичен партньор, което обаче едва ли ще промени настоящата ситуация в живота ви. През тази седмица мнозина ще се зарадват на нова покупка за дома, на промяна в материалното или имотното си състояние и други. Това особено важи за младите семейства, в които единият от партньорите е роден под знака на Овен. Благоприятно развитие през седмицата ще имат ваши финансови дела с жена, независимо дали тя е ваша роднина или партньор (клиент) в работата (бизнеса). Като цяло седмицата ще бъде интересна и успешна за вас, въпреки че вашите предварителни планове и очаквания ще бъдат съвсем различни от това, което ви предстои да преживеете. Не търсете причината за тези промени в някакви задкулисни или нелоялни действия от страна на други хора. Жените над 35 годишна възраст може да се зарадват на неочаквани пари или печалба.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица може да предприемете или да планирате пътуване, което ще бъде важно за вашата кариера, здраве или семейни отношения. Едно такова пътуване може да има връзка с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей или с такъв асцедент. Следете внимателно отношения или контакти с хора от друго населено място, които са родени под знака на Рак, Риби или Скорпион. Това ще бъде благоприятна седмица за преместване или начало на нова работа в друг град или държава. През тази седмица ще възникне стресова ситуация или напрежение свързано с конкретно събитие в живота на момче или млад мъж. Вероятно една такава личност ще попадне в извънредна ситуация, в която ще изпита объркване и неспособност за вземане на правилни решения. През тази седмица ще имате контакт с млада жена по конкретен повод, като това може да има връзка със събиране във вашия или в нейния дом. През тази седмица ще имате контакт или разговор с мъж по финансов въпрос, който може да бъде представител на държавна институция или човек, с когото работите заедно. Мъжете на 35 годишна възраст могат да очакват по-добри доходи от работа, постигане на по-високо заплащане и други положителни финансови събития. Младите жени Телец ще разширят своя кръг от познанства, като това може да доведе до създаване на едно специално приятелство.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top