Последната седмица на юни ще премине сравнително спокойно! Вижте какво вещаят звездите за периода 24 – 30 юни

Последната седмица на юни ще премине сравнително спокойно.

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще преживеете неприятен спор или конфликт с жена, който ще ви натовари психически и емоционално. Ако можете да избегнете тази ситуация, дори с цената на труден за вас компромис – ще е най-разумното за вас решение. През тази седмица може да очаквате най-различни изненади, които ще дойдат предимно чрез ваши приятели или познати отблизо и далеч. Едно неочаквано познанство ще бъде причина да откриете нови познания за света около вас. Седмицата вещае добри финансови приходи или добри новини свързани с пари. Може да спечелите някаква печалба, но няма да е голяма и като, че ли няма да ви изненада. Мъжете Овен ще проведат разговор с жена от семейството. Най-вероятно ще има връзка с нейни проблеми или желания и търсене на начини за тяхното разрешаване или реализиране. Възможни са откровени, сърдечни разговори между вас и жени от различни поколения: баба, майка и др. Жените ще преживеят почти същото, но с мъж от семейството си или от кръга си роднини, който може да бъде дядо, баща, по-голям брат или чичо и др.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица в отношенията ви с роднина или приятел търпението ви ще бъде поставено на изпитание. Ще сте склонни да прекъснете отношения или да бъдете много рязки и дори груби, спрямо тази личност. Любовният живот на приятели или роднини ще бъде обект на най-различни разговори, обсъждания, събития или събиране. Възможно е да сте част от събиране свързано с личен празник на дете или близък човек: раждане, рожден ден, кръщене, юбилей и др. Тази седмица ще бъде интересна и успешна за работата или бизнеса ви, особено ако работите с клиенти или доставчици (бизнес партньори) извън страната, в която живеете. Едно нов професионален контакт ще отвори шанс за по-перспективна работа или бизнес. Това ще бъде благоприятна седмица за развитие на нови професионални контакти, за търсене на нови клиенти или нови пазари.
През тази седмица може да получите неприятна новина свързана със събитие в живота на жена: инцидент, раздяла, развод, загуба на работа, сериозен здравословен проблем и др. Мъжете Телец ще са емоционално нестабилни, защото ще търсят вина за неуспехите или разочарованията единствено в себе си. Приемете, че тези неща не са ви дадени в този живот и продължете смело напред. Жените ще се отдадат изцяло на семейните и роднинските си отношения, поради невъзможност да избягат от настоящите си отговорности. Ще имат повод за приятни преживявания свързани със среща или събиране.

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top