Поставят антипаркинг колчета в „Северен“

  Поставяните елементи са под формата на армирана пътна ивица, тъй като тя е здрава и устойчива

Поставянето на антипаркинг елементи по желание на жителите на район „Северен” продължава на различни места в района – съобщи кметът инж.Ральо Ралев.

Днес ограничители за паркиране се поставят на ул.”Стоян Заимов”, вследствие на подадени сигнали в районната администрация. Целта е да се предпазят зелените площи и тротоарните настилки от произволното паркиране на моторни превозни средства.

Поставяните елементи са под формата на армирана пътна ивица, тъй като тя е здрава и устойчива на вандалски прояви. След монтажа им ще бъдат боядисани в сигнално жълт цвят, за да са видими от пешеходци и шофьори

Антипаркинг елементи предстои да бъдат поставени на следните места:за предпазване на зелените площи в междублоковото пространство на бул.”България”, ул.”Атанас Канарев”, ул.”Генерал Кутузов” и ул.”Пантелей Генов”; тротоарни настилки на ул.”Николай Хайтов” №19; част от ул.”Барикадите”.

 „ Очакваме гражданите да бъдат по-активни и да подават сигнали за нуждата от монтиране на ограничители за паркиране и на други адреси в „Северен” на телефонен номер 032/ 901 168” , призовава кметът инж. Ральо Ралев.

Подобни статии

Top