Потребители на ЦРДР - Асеновград твориха в инициативата "Цветен Великден" (СНИМКИ) - DC news

Потребители на ЦРДР – Асеновград твориха в инициативата „Цветен Великден“ (СНИМКИ)

Творческа работилница по повод Великден

Община Асеновград и Центърът за ранно детско развитие (ЦРДР) в града организираха специално събитие за деца  и родители потребители на услуги в центъра, инициатива „Цветен Великден“. Събитието премина с много усмивки и настроение. Децата и родителите заедно участваха в творческа работилница по повод Великден.

Цветният празник започна с поздрав към децата, които получиха лакомства. Денят продължи с творческа работилници, в която всички боядисаха и оцветиха фигури на великденски заек, патета и яйца, с които после бе украсен центърът. Вълнението и радостта на децата и участието им в инициативата допринесоха за  празничното настроение, а резултатът, който отпечатаха в поредица от снимки на цветната украса и фигурите, постави началото на предстоящите празнични дни.

ЦРДР се реализира по Проект: „Център за ранно детско развитие – Асеновград” от община Асеновград. Специализиран екип от педиатър, стоматолог, психолози, рехабилитатор, специален педагог, логопед, социални работници, медицински сестри, акушерка и медиатор предоставят безплатни консултации за деца на възраст от 0 до 7 години. Заниманията са със здравен, социален и образователен характер.

Подобни статии

Top