Повдигнаха обвинение на бащата на футболиста от ЦСКА Георги Йомов - DC news

Повдигнаха обвинение на бащата на футболиста от ЦСКА Георги Йомов

Цецко Йомов е задържан за 72 часа, внесен е иск за постоянното му задържане, след като се заканил на единия от простреляните, че „ще му пръсне главата“

Повдигнаха обвинение на бащата на футболиста от ЦСКА Георги Йомов. Цецко Йомов е задържан с прокурорска заповед за срок от 72 часа, съобщиха от прокуратурата.

Според Софийска районна прокуратура има опасност 43-годишният мъж да извърши друго престъпление. Предстои да бъде внесено искане в съда за „задържане под стража“ на обвиняемия. На 16.05.2022 г. около 22.00 часа на бензиностанция на ул. „Околовръстен път“ в гр. София, обвиняемият извадил пистолет, насочил го към мъж и произвел изстрел в левия му крак, след което насочил пистолета към друг мъж и прострелял и него в левия крак.

Цецко Йомов е обвинен и за това, че се е заканил с убийство на единия потърпевш като му казал „Ще ти пръсна главата“.След случая е образувано досъдебно производство. До момента са разпитани множество свидетели, направен е оглед на местопроизшествието и са извършени претърсвания и изземвания, назначени са експертизи.

Снимка: БГНЕС

Подобни статии

Top