Пожарникари в спасителна акция в Асеновград

Само заради светкавичната реакция на пожарната всичко е наред

Жена от Асеновград отправи благодарност към екип на пожарната служба в Асеновград за оказано съдействие.

Мария Михайлова разказва, че късно снощи имала нужда от помощ, заради болен мъж с тежък инсулт и счупен крак. Само заради светкавичната реакция на пожарната всичко е наред, споделя Мария в специален пост в социалната мрежа.

„Искам да изкажа моята голяма благодарност на снощния екип на Пожарната в Асеновград. Имах нужда от помощта късно вечерта, касае се за болен мъж с тежък инсулт и счупен крак. Благодаря ви момчета!Дойдоха бързо и ни помогнаха веднага. Бъдете живи и здрави! Господ да ви закриля във вашата смела професия.”

„Г-жо Михайлова, нищо специално не сме направили. Това просто е наше призвание и наша съдба. Такава е нашата орисия – винаги в помощ на обществото. Прекрасно е когато хората са доволни от нашата дейност. Благодарим ви сърдечно !!!”, последва отговор от спасителния екип, който е участвал в акцията.

За своя пост Мария Михайлова получи и десетки адмирации от асеновградчани.

„Госпожо Михайлова, не Ви познавам, но постът Ви заслужава адмирации….Постоянно ни занимават с разстрели, убийства и пр. Рядко обаче вече четем за такива хуманни актове!!!!”

„Прекрасно е , че все още има хора, които да благодарят , а не постоянно да четем публикации на вечно мрънкащи, сърдити, дори и на себе си граждани,  на които им пречи я шума от сватба, я нещо друго , без да осъзнават колко хора се намират в много по-трудно положение от тях и не реват тук а напротив Благодарят! Дума, която вече рядко се чува и среща. Поздравления за пожарникарите и за госпожата, пуснала този пост.”

„Браво!Истината е , че повече се вълнуваме от клюки и глупави снимки и не отдаваме почит и уважение на тези, които го заслужават. Гади ми се от джукести снимки, които чакат някой да ги коментира.Дано някога започнем да ценим истинските хора, защото те заслужават това!!!!!!”

Подобни статии

Top