Празничен концерт на Николина Чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл навръх Великден в Пловдив        - DC news

Празничен концерт на Николина Чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл навръх Великден в Пловдив       

Специално за пловдивчани Николина ще изпее някои от най-новите си песни

Празничен концерт на Николина Чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл, ще зарадва пловдивчани на Великден. Събитието ще се проведе от 17:00 ч. до 18:00 ч. на площад „Стефан Стамболов“.

Николина Чакърдъкова e изпълнител, който преобрази представите за народна музика в България. Няма човек, който да не познава жената с шапка и панталон, която пее и танцува. Заедно с Неврокопски танцов ансамбъл, тя ще покори всички свои почитатели от Пловдив с мелодични песни, много музика и вихрени танци. Те ще потопят публиката в магията на народната музика, която ще стане свидетел на една „приказка” за приемствеността, за първите трепети, за любовта, за очакването, за мечтите, за порива да пееш и танцуваш.

От години Николина Чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл не са гостували в града под тепетата, затова специално за пловдивчани Николина ще изпее някои от най-новите си песни, а Неврокопски танцов ансамбъл ще зарадва пловдивчани с нови хореографии. Няма да бъдат пропуснати и едни от най-обичаните и популярни песни на Николина Чакърдъкова. Ще има и много хора̀ с всички, които са дошли да я видят в неделния ден.

Със своята богата фолклорна програма Николина Чакърдъкова и Неврокопски танцов ансамбъл обещават един незабравим български празник на площада пред Община Пловдив с много музика, вихрени танци и обичани народни песни, които ще накарат всички да пеят и танцуват.

Подобни статии

Top