Празнична еуфория и прекрасни преживявания в Коледната седмица! Седмичен хороскоп за 23-29 декември

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, събитията през тази седмица ще изискат от вас един по-философски поглед върху тяхното възникване и развитие.

Някои ситуации може да изискат от вас да потърсите повече информация чрез роднини или приятели, чрез интернет или специфична литература.

Това е седмица, в която ще бъде важно да акумулирате повече информация и знания в различни сфери от живота.

През седмицата ще имате повече ангажименти или срещи с мъже, което може да бъде знак за една по-сериозна и отговорна работа, с която ще бъдете ангажирани.

Въпреки празничните дни, седмицата ще изиска от вас едно по-отговорно отношение към поети задължения и обещания.

Вероятно е събиране свързано с личен празник на мъж от кръга ви роднини или приятели.

Любовния ви живот ще бъде толкова емоционален, колкото му позволите да бъде. Ще се стремите да контролирате отношенията с партньора си, което може да бъде за добро, но може да предизвика и противопоставяне.

Мъжете над 35-годишна възраст ще се опитат да изненадат с нещо специално любимата жена. Весели Коледни Празници!

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще трябва да избягвате ситуации или конфронтации, които могат да предизвикат здравословен проблем или да усложнят възникнал вече такъв.

Вашето здраве трябва да бъде ваш приоритет, но не за сметка на отношенията ви с други хора. За вас ще бъде важно да постигнете баланс между негативните и положителните емоции в живота си, като разбира се дадете превес на вторите.

В голяма степен събитията през тази седмица, тяхното развитие като успех или неуспех, ще зависи от вашето емоционално и психическо състояние.
Осъзнаете ли този факт и съобразявайки се с него ще имате седмица на специални и незабравими преживявания.

Това ще бъде благоприятна седмица за присъствието ви на различни събирания или за организирането на такива, както в дома ви, така и на публични места. През тези седем дни ще бъде важно да имате увереност в хубавите неща в живота си, в малките чудеса, които винаги съумяват да ни изненадат.

Комуникацията ви са представители на зодиакалните знаци Везни, Водолей или Близнаци, ще ви зареди с положителни емоции или ще ви даде полезна информация.

Весели Коледни Празници!

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top