Празнична еуфория и прекрасни преживявания в Коледната седмица! Седмичен хороскоп за 23-29 декември

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, въпреки празничната еуфория през тези седем дни, на вас ви предстои да се ангажирате с по-отговорна работа, или да вземете някои важни решения.

Това в никой случай не е седмица, която можете да пропилеете с лека ръка.
Планирайте добре нещата си, концентрирайте се върху тяхното изпълнение и не отлагайте нищо за утре или за след коледните празници. Сега всеки ден ще ви носи нови задачи, а тяхното отлагане ще ви натовари неимоверно много.

През седмицата ще имате своите моменти на потиснатост или тъга, което може да бъде необяснимо състояние за вас, но може да имате и конкретна причина.

Няма нужда да казвам, че излизането от такива настроения е много важно, за да може да продължите напред и да постигате важни за вас резултати.

От вас ще зависи на кое ще дадете превес, на меланхолията или на вярата в бъдещето си. Тази седмица ще бъде натоварена и с повече професионални задачи, особено ако имате собствен бизнес.

Повече работа ще имате и в дома си, в обществени ангажименти или политически изяви. За някои от вас седмицата вещае неудовлетворение от свършена работа, оплаквания или рекламация от страна на клиенти и др. Весели Коледни Празници!

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която трудно ще можете да планирате, и още по-трудно да контролирате събитията, които ще възникнат.

Сега по-скоро ще ви се наложи да следвате решенията или действията на хора от семейството си, колеги или приятели, отколкото да заемете лидерска позиция.

Хубавата страна на една такава ситуация е, че ще можете да отделите повече време за почивка, отказвайки се доброволно от поемането на различни отговорности.

Разбира се, трябва да има мярка във всичко и да не стигате до състояние на мързел или леност, оставяйки всичко в ръцете на своя партньор или роднини.

Тази седмица ще бъде запомнена с едно неприятно събитие, което може да има материален или емоционален характер, както и е трудно да бъде прогнозирано доколко пряко (лично) ще ви засяга.

Това може да бъде събитие във вашия дом, в кръга ви роднини или в дома на хора, които познавате.

В финансов план седмицата ще изиска по-реалистичен подход при използване на финансовите ви ресурси, за да няма затруднения преди новогодишните празници или в началото на следващата година.
През седмицата може да ви изненада една неприятна новина от финансов характер, най-вероятно свързана с пари, за които сте имали очакване да получите, но за които ще трябва да почакате още време. Весели Коледни Празници!

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top