Празнична еуфория и прекрасни преживявания в Коледната седмица! Седмичен хороскоп за 23-29 декември

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица по-голяма част от свободното си време ще прекарате в дома, ангажирайки се с различни приятни занимания или задължения, които са ваша отговорност.

На вас самите ще ви бъде приятно да бъдете в дома си, да се наслаждавате на комфорта, който сте успели да създадете през годината.

Тази седмица вещае важно събитие или ангажимент свързан с момче или с млад мъж, което може да има връзка с рожден ден, имен ден, раждане на дете, годеж, сватба и др.

През седмицата ще се опитате да повлияете с разговор или с конкретни действия на живота на мъж, който се намира в затруднено положение, в объркана ситуация и др.

Семейството и семейните ви отношения ще бъдат ваш приоритет през тези седем дни, не само поради коледните празници, но и поради вашата емоционална нужда да заздравите отношенията с близките си хора и между тях.

Това ще бъде благоприятна седмица за организиране на различни семейни събирания, за разговори с роднини от близо и далеч, за размяна на писма, поздравителни картички или подаръци.

Мъжете до 35-годишна възраст ще запомнят тази седмица с едно специално преживяване в дома си. Весели Коледни Празници!

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е една динамична седмица, тъй като ще имате повече срещи и контакти с хора от най-различни разстояния и по най-различни поводи.

Разбира се, най-важният повод ще бъде Коледните празници, но в зависимост от вашата националност и религия, поводите могат да бъдат и други.

Като цяло срещите и събиранията, които ще имате през седмицата, ще са предварително планирани или организирани, и в този смисъл едва ли ще възникнат изненади.
Вероятно е събиране свързано с дете, което ще създаде силни емоции и преживявания.
През тази седмица за вас ще бъдат важни срещите и разговорите с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион, тъй като те ще определят ваши планове, към чиято реализация ще се стремите в началото на новата година.

Това ще бъде благоприятна седмица за консултации или лечение за тези жени, които се стремят към майчинство или, на които им предстои раждане на дете.

Седмицата ще бъде благоприятна и за обсъждане на различни планове относно бъдещето на вече пораснало дете или млад човек от семейството ви, чието развитие ще очаквате през следващата година. Весели Коледни Празници!

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top