Празнична еуфория и прекрасни преживявания в Коледната седмица! Седмичен хороскоп за 23-29 декември

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, тази седмица ще запомните с някои важни или полезни за вас придобивки. Възможно е те да дойдат чрез покупка, която вие самите ще направите, но може да ги получите като подарък от роднини или приятели.

Това е седмица, в която ще можете да напълните ръцете и душата си, с различни материални и емоционални неща. През седмицата ще имате повече срещи и разговори с приятели от близо и далеч, с които ще имате различни теми за обсъждане или емоции за споделяне. Създаването на нови приятелства също е възможно, като най-вероятно това ще се случи при странни или неочаквани обстоятелства.

Някои от негативните преживявания през тази седмица ще бъдат свързани с неприятности, около ваши лични вещи или битови уреди в дома ви.

Пазете деца или възрастните хора от неправилна употреба на уреди, което може да предизвика някаква авария или неприятен инцидент. Неприятна ситуация в дома на приятели, ще бъде причина те да ви поискат помощ или вие да им предложите такава.
Весели Коледни Празници!

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е една повече от интересна седмица, в която ще трябва да бъдете готови за разнообразни преживявания, срещи и емоции.

Това е време, което ще определи в голяма степен вашето бъдеще през 2020 година, чрез разговорите или решенията, които ви предстои да вземете.

В много отношения късметът ще бъде на ваша страна през тези седем дни, стига да не решите да го пропилеете за хазартни игри.

Важна и положителна роля в живота ви през седмицата ще изиграе жена, с нейните разумни съвети, помощ или информация, която ще ви даде. Това ще бъде благоприятна седмица за пътуване и за планиране на различни събития, свързани с хора от различни населени места.

През седмицата може да ви изненада с нещо една жена, която живее в друг град или държава. Жените от този зодиакален знак ще имат незабравимо преживяване по време на пътуване или с човек отдалеч. Весели Коледни Празници!

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top