Празнична еуфория и прекрасни преживявания в Коледната седмица! Седмичен хороскоп за 23-29 декември

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която събитията ще се развиват с голяма бързина, почти без да ви оставят време за емоционално или разумно реагиране.

Те могат да бъдат от различен характер, но определено ще искат да подредят нещата в живота ви, по най-добрия начин, за нов старт през 2020 година. Това означава, че трябва да ги приемете (събитията) такива каквито са, без да ги променяте.

Седмицата вещае срещи с нови хора, които ще се появят в района, където живеете или в мястото, където работите. Поради някаква причина ще запомните разговор или среща с човек, роден под знака на Телец, Козирог или Дева. През седмицата мнозина ще се зарадват на добри приходи в личния си или семеен бюджет.

Ако сте ангажирани с някакви бизнес дела, то през тази седмица ще може да очаквате по-добри приходи или финансов успех (особено ако имате собствен бизнес). Седмицата ще благоприятства получаването на добри приходи от почасова или сезонна работа. Весели Коледни Празници!

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, за вас седмицата ще има по-бавно развитие, което понякога може да ви изнервя и дори депресира. Вие определено не обичате неизвестностите, а такива сега ще има в изобилие.

Не се опитвайте да променяте нищо, за което нямате подкрепата на хора около вас.
През тази седмица има вероятност от вземане на погрешни решения, от прибързани действия, които да създадат неприятен хаос в живота ви.

Сега ще бъде важно да покажете, че можете да бъдете търпеливи, че може да изживеете всяко събитие, такова каквото съдбата ви го поднася. Имайте повече доверие в съдбата си и в хората, които са около вас.

Съхранете своята енергия и емоции за по-важни времена, които определено предстоят през 2020 година.
Тези от вас, които ще преживеят някаква загуба през тази седмица, в никой случай няма да са изненадани, тъй като тя ще бъде тясно свързана с действие или решение, което сте взели преди време. Весели Коледни празници!

1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top