Празнична еуфория и прекрасни преживявания в Коледната седмица! Седмичен хороскоп за 23-29 декември

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще трябва да си наложите много голям самоконтрол върху емоции и думи, които ще кажете на хора, с които ви предстои да имате спор или конфликт.

Това е седмица, която ще изиска от вас повече мъдрост в действията ви спрямо хора, които са на по-ниско интелектуално ниво на развитие от вас. Не е нужно да показвате колко сте умни или успели в живота.

Бъдете естествени и разбиращи чувствата и нуждите на другите хора.

Тази седмица няма да толерира никакви прояви на измама, лъжа, неискреност или манипулативност, независимо дали тези неща идват от ваша страна или са отправени към вас.
В отношенията си с жени бъдете тактични и дипломатични, особено когато насреща си имате човек, за когото знаете че има труден, избухлив или злопаметен характер.

Тази седмица ще бъде особено сложна и непредсказуема за младите жени родени под този зодиакален знак. Весели Коледни Празници!

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще отделите повече време за размяна на писма и съобщения с роднини или приятели от различни села, градове или държави.

Понякога в техните отговори, ще научавате за неприятни събития, които са се случили през годината и за които сте пропуснали да научите навреме. Подобни преживявания, както и други събития ще бъдат причина за по-дълги телефонни или онлайн разговори.

През седмицата ще сте склонни по-често да изпадате в паника или стрес, поради различни напрегнати ситуации, в които ще попадате. Възможно е тази нервност у вас, да създаде напрежение и у хора от ежедневието ви. Постарайте се да съхраните повече спокойствие в себе си, да избягвате състояние на страх или безпокойство, и да изграждате повече позитивно настроение.

Тази седмица в никой случай не е негативен период за вас, а напротив. Ще има за какво да се зарадвате, какво да празнувате и с какво да запомните тези седем дни.

Среща или събитие в живота на човек, роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец ще ви донесе специални емоции и преживявания. Весели Коледни Празници!

Източник: astro.velida.net
1 2 3 4 5 6

Подобни статии

Top