Празнични поздрави към жителите на община „Родопи”

Поздравления отправиха кметът Павел Михайлов и председателят на ОбС „Родопи” Георги Цанков

В навечерието на Новата година кметът  на община „Родопи” Павел Михайлов отправи поздрав към своите съграждани и гости на общината.

Отброяваме последните часове до мига, в който ще вдигнем назравица,  заобиколени от любимите си хора и изпълнени с вяра в доброто, с надежда за успешно начало и за едно по-добро бъдеще.

Нека бъдем благодарни за всичко, което изпращаме и за онова, което ни предстои. В тези дни на равносметка се надявам  всеки от Вас да почувства удовлетворение от постигнатото и да прекрачи прага на Новата година със стремеж за повече радост, доброта и разбирателство.

2022-та ще дойде с красотата на новото и непознатото. От нас зависи тя да бъде  по-богата, по-щедра, по-щастлива, незабравима за  нас, за нашите семейства и приятели , за цялата ни община.

Да посрещнем  сплотени, щастливи и уверени в силите си 2022 година, в която да бъдем повече заедно и да имаме много поводи за радост и гордост!”, се казва в поздравителния адрес на кмета на община „Родопи” Павел Михайлов.

Да бъдем по-щастливи и по-добри” пожелава и Георги Цанков, председател на Общински съвет „Родопи”. „Нека небето над всички населени места от нашата община бъде все така безоблачно и мирно, обичта и междусъседските отношения все така силни и искрени. И през новата 2022 година всички заедно да продължим да работим с внимание и грижи към пенсионерите, с любов към децата и младите хора, с кураж и сила да удостоим работещите и безработните. Здраве и дълголетие за всички!”

В своето обръщение заместник-кметът Емилия Иваново пише: „Новогодишната нощ ни изпълва с оптимизъм и добри чувства- за нови сили, за ползотворни дела, за топлота и доброта, за дни на радост, усмивки, веселие и сбъднати мечти. В навечерието на 2022 година отправям към всички Вас най-искрените си пожелания да не ни напуска вярата, че утрешният ден ще бъде по-добър, че Новата година ще бъде благословена със здраве, изпълнена с благодат и добри начинания, с реализирани мечти и благородни дела!”

Заместник-кметът по образование Борислав Инчев пожелава на всички Новата гидина да бъде  изпълнена с безброй радостни мигове. „Нека с надежда, вяра и топлина в сърцата да посрещнем 2022 година, заобиколени от семейство, близки и приятели и да си пожелаем здраве, мир и благодат”.

В своето послание третият заместник-кмет на община „Родопи” Неази Таир казва: „Пожелавам ви здраве, късмет във всеки дом, благополучие и успехи във всяка начинание. Бъдете щастливи и правете добри дела! Нека бъдат увенчани с успех и носят удовлетворение и радост.”

Здраве, щастие и късмет през новата 2022 година пожелават на жителите на общината и всички кметове на населени места. „Нека през тези празнични дни, както са отворени вратите на нашите домове за всички роднини и приятели, така да са отворени и сърцата ни за доброто, почтеността и взаимното уважение! С  надежда и вяра в позитивното начало да посрещнем 2022 година.”

Подобни статии

Top