Празник в МОЛА за втория рожден ден

Рожденикът е подготвил атрактивна 10-часова програма в търговския център

МОЛЪТ и ГРАДЪТ живеят в един ритъм! Което означава и че ще празнуват заедно! Специално за рождения си ден търговският център е подготвил ден с атрактивна 10-часова програма!

За всички любители на шопинга в търговския център Pavell & Venci Venc’ ще изпълнят най-хитовите си парчета в 18:30 часа! А след концерта, в 20:00 часа, всички присъстващи ще могат да се снимат и да си вземат автограф от култовите изпълнители.

Рожденикът се е погрижил в търговския обект да има от всичко по много: музика, танци, рисуване за деца и още, и още… Подгряващата празнична програма ще започне още от 11:00 часа с детско рисувателно ателие „Забавни ръчички“. Мястото е Ниво 2, зоната пред детския център.

На същото място в 12:00 часа Детска вокална група „Бамбини“ ще изнесе своя празничен концерт. А в 13:00 часа е концертът на Фолклорен танцов клуб „Мила“.

В 14:30 часа – Хип-хоп изненади с Dance Station и Emotion Dance. Място: Ниво 1.

В 16:00 часа – Концерт на Ивана Муцкова и Клавдия Китанова – носителки на голямата награда на Международния фестивал за франкофонска песен „Златен ключ“ за 2017 и 2018 година. Място: Партер.

В 17:30 часа – Концерт на група MixMe с Едит Унджиян. Място: Партер.

 

Top