Пречат ли на секса излишните килограми?

Може ли наднорменото тегло да бъде пречка за пълноценните сексуални отношения? Отговор на този въпрос дава сексологът Наталия Кобилкина.

Стандартът за красота изисква жената да е слаба, но едни от най-сексапилните жени са пищните дами. Те са по-страстни. Неслучайно Кама Сутра – книгата с вековна история, посветена на любовното общуване между партньорите, стартира от Индия. Привлекателната индийка е със закръглени форми и голям бюст, категорична е Кобилкина.

Според нея стройните и слаби хора могат да бъде също толкова неуверени, колкото и пълните. А ако жената не е доволна от своето тяло, тя трудно ще повярва, че мъжът до нея не я гледа критично.

Затова Наталия съветва да приемаме тялото си с любов и уважение.

„Не чакайте, че един ден ще дойде момент, когато ще отслабнете и тогава ще правите секс. Обичайте себе си и партньора си сега. Когато ти обичаш, приемаш и обожаваш себе си – тогава и другите могат да го направят по отношение на теб“, казва тя.

Според нея пълните мъже също са привлекателни. „По-важно е мъжът до вас да е умен и успешен, отколкото слаб и беден“, категорична е сексоложката.

Източник: dariknews.bg 

Подобни статии

Top