Представят албум с неиздавани творби на маестро Милчо Левиев - DC news

Представят албум с неиздавани творби на маестро Милчо Левиев

Пиесите от албума звучат в интимен, омиротворяващ музикален и духовен унисон

Поредният концерт от платформата „Камерна сцена Пловдив“ е на 23 октомври, неделя, от 19.00ч в Culture Hotspot Milcho Leviev – Къща Иван Черноземски на ул. „Цанко Лавренов“ 5 в Стария град. В събитието, с участието на Антони Дончев – пиано и Лакис Тзимкас – контрабас, ще чуем неиздавани творби на маестро Милчо Левиев.

Дългите  беседи, разговорите в любимия Солун и плодовете от дълбокото общуване между двамата артисти, днес са превърнати в малки музикални шедьоври за контрабас и пиано, компилирани в албума „CONVERSATION FROM THE PAST“ – последният проект на гръцкия композитор, аранжор и контрабасист Лакис Тзимкас.

Пиесите от албума звучат в интимен, омиротворяващ музикален и духовен унисон, достижим само от смесването на енергиите на двама истински приятели и гениалният  резонанс на техните инструменти.

За пореден път, музиката родена от това взаимодействие, идва за да ни дари с безграничния творчески талант на Милчо Левиев и неговия партньор. Ако днес маестрото можеше да посочи артистът, който да го замести в представянето на този проект, името щеше да е само едно, Антони Дончев.

Билети се продават в цялата мрежа на Ивентим, както и на място преди концерта.

Подобни статии

Top