Представят дигиталните технологии в строителната индустрия

PropTech събитието е със свободен вход за ученици и студенти.

В Дома на културата „Борис Христов“ в Пловдив ще се проведе PropTech събитие с участието на д-р инж. Адриана Таскова. Тя ще представи кои са дигиталните технологии, които ще формират строителната индустрия, както и пряко свързаните с нея индустрии като: Real Estate Management, Property Management, Facility Management.

Адриана завършва УАСГ със специалност “Строителство на сгради и съоръжения. Продължава образованието си в Южна Корея, където през 2014г. работи над доктурантура под ръководството на проф. Томас Канг от Сеулския Национален Университет, а в началото на 2015 г. работи за корейското проектантско бюро Changminwoo.

От 2017г. насам проектира големи частни и обществени строителни обекти, в т.ч. съоръжения от третата метролиния на София.

Адриана е човекът, който създава стартапа 3Drawings, който представя решение чрез Augmented Reality за цялостния строителен процес.

PropTech е второто от поредица от 5 отворени събития в София с фокус върху дигиталните технологии, които ще преобразят индустриите такива, каквито ги познаваме днес.

PropTech събитието е със свободен вход за ученици и студенти.

 

Top