Представят Младежка асоциация по политически науки в Пловдив

Представянето е от 10:00 часа в Културен център Тракарт

Днес – 17.09.2021 г., от 10:00 часа, в град Пловдив, Културен център Тракарт, бул “Цар Борис III Обединител” №89, ще бъде проведено събитие на Младежка асоциация по политически науки с участието на световни експерти. На него ще бъдат представени визията и целите на МАПН, както и екипът, който стои зад Асоциацията. Във втората част на събитието ще бъде проведена дискусия с участието на световни експерти в сферата на международната политика. Тема на дискусията ще бъде Инициативата “Три Морета” и ролята на Балканските страни в нея.

Участници в дискусията:

Дан Шомон – американски политически консултант и ръководител на предизборната кампания на Барак Обама.

Владимир Петрович – посланик на Сърбия в САЩ в периода 2009 -2013г.

Проф. Румен Кънчев – експерт по международна сигурност и геополитика.

Официален гост на събитието ще бъде кметът на град Пловдив Здравко Димитров. На събитието ще присъстват и представители на академичната общност и млади експерти по политически науки.

За асоциацията:

Младежката асоциация по политически науки е сдружение с нестопанска цел, чието предназначение е да обединява млади студенти и учени в сферата на политическите науки от всички катедри по политически науки в страната. В основата на Асоциацията стои стремежът да бъде изградена силна политологична общност, в която младите политолози да практикуват и надграждат знанията и уменията си, а от там и да работят за подобряване на политическата култура в страната.

Top