Представят новия наставник на Локо в 15:00 часа днес

Ръководството благодари на Александър Тунчев и екипа му, както и на легендата Христо Колев-Бащата, Алксандър Томаш поема „черно-белите“

Ръководството на Локомотив (Пловдив) ще представи официално днес новия старши-треньор на отбора. Това ще се случи в 15:00 часа днес на пресконференция на „Лаута“. Пред журналистите ще застане бившият наставник на Верея, Берое, Локомотив (ГО), Банско и Етър Александър Томаш.

Шефовете на „черно-белите“ благодариха на Александър Тунчев и екипа му, както и на легендата Христо Колев-Бащата, който застана временно начело на тима и той постигна 2:0 над ЦСКА-София.

Ето цялото официално съобщение на клуба:

Уважаеми локомотивци,

на 3-ти април старши треньорът Александър Тунчев подаде своята оставка. Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив реши да уважи това му искане.

Благодарим на треньорския щаб (Александър Тунчев, Красимир Петров, Георги Илиев и Витомир Вутов) за тяхната работа и им пожелаваме успехи в бъдеще.

Отборът беше временно воден от легендата на ПФК Локомотив Христо Колев – Бащата, като под негово ръководство “черно-белите” надиграха ЦСКА-София и победиха с 2:0. Благодарим му, че се отзова в този момент!

Новият старши треньор на ПФК Локомотив ще бъде представен пред медиите на специален брифинг в залата за пресконференции в понеделник (11.04) от 15:00 ч.“.

Подобни статии

Top