„Прекалено отровна“! Адвокатът на Джоли отказа да я представлява

Актрисата искала да унищожи Брад Пит като баща, т.е. да разруши отношенията между актьора и децата им

Един от най-добрите адвокати на САЩ Лора Уесър взе решение да се откаже да представлява актрисата Анджелина Джоли, защото бракоразводният процес станал „прекалено отровен“. За това съобщава порталът „Дни.ру„.

Порталът се позовава на TMZ, според който Анджелина толкова яростно се борела с Брад за попечителството над децата, че адвокатката ѝ просто не издържала. Или пък на юристката ѝ е станало противно от действията на актрисата.

Източници, запознати с брагоразводния процес на най-красивата двойка в Холивуд твърдят, че Анджелина искала да пусне кръв. Според тях сега актрисата искала да унищожи всякакви възможности за взаимоотношения между Пит и децата на двойката. Звездата мечтаела да отстрани изцяло Брад като баща.

„Имаше много крясъци от страна на Анджи… Тя се упива от гняв и става направо смехотворна“, споделиха с журналисти запознати.

Що се отнася до Лора Уесър, тя си е заслужила име на адвокат, който винаги прокарва мирни споразумения и е за съвместното възпитание на децата при развод. Твърди се, че Анджелина вече е наела друга юридическа фирма, която ще поеме бракоразводния ѝ процес, когато Уесър официално се оттегли.

Брад Пит пък нямал намерение да се предава и искал пълна опека над децата.

Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top