Премахнаха опасен стълб в подножието на Бунарджика по искане на граждани

Монтирано е ново, модерно осветление

Пловдивчанка изпрати писмо на електронната поща на DCNEWS, в което изразява задоволството си от реакцията на кмета на район „Централен“ Георги Стаменов по повод решаването на проблемна ситуация свързана с уличното осветление пред дома си.

Ето какво е написала Станиела Добрева:

Уважаеми дами и господа,

С настоящото ми обръщение към Вас бих искала да насоча вниманието Ви върху отношението на Район Централен, в лицето на районния кмет – г-н Георги Стаменов към разрешаване на проблемна ситуация, свързана с уличното осветление, находящо се непосредствено пред дома ми на ул. „Ген. Кюркчиев“ 8.

Накратко: Отправих писмено Заявление към администрацията на Район Централен относно спешната, по моя преценка, необходимост от премахването на 5-метров бетонен стълб, осигуряващ уличното осветление поради наклон на съоръжението.

Ще призная, че очакванията ми относно реакцията на Кметството по моето искане не бяха оптимистични!

Ежедневно медиите анонсират за неразрешени проблеми и забава в действията на държавната ни администрация. Именно поради тази негативна нагласа, която ние гражданите имаме, реших да споделя и с Вас медиите, моят личен опит в тази ситуация. 

Силно впечатлена бях, когато само 3 дни (работни) след подаване на Заявлението ми, стартира премахването на коментирания бетонен стълб!  Успоредно с премахването на стълба се извърши и изграждането на ново модерно осветление, находящо се на отсрещната страна на уличката (инсталирани са две осветителни тела)!

Удовлетворена съм от действията на кметството!

С удоволствие споделих пред приятели и колеги за това. Реших да споделя и с вас, защото считам за важно да се споделят положителни казуси от взаимоотношенията на нас Гражданите с Администрацията!

Поднасям благодарността си на Кмета на Район Централен – Г-н Георги Стаменов, в чието лице срещнах уважение към споделения от моя страна проблем и ангажираност относно разрешаването му.

С уважение:
Станиела Добрева;
гр. Пловдив;
Район Централен;
ул. „Ген. Кюркчиев“ 8

Подобни статии

Top