Премиерът от Панаира: Върви към чакалнята на еврото (СНИМКИ И ВИДЕО)

„Да ни е успешен панаирът“, пожела министър-председателят Борисов, преди да пререже лентата на деловия форум, който продължава от 23 до 28 септември.  После  разгледа част от палатите и  експозицията на Руската федерация – страна партньор на ЕСЕН 2019.

Освен, че се впечатли от изложен супер модерен хеликоптер, премиерът си сложи и предпазна маска за заваряване на щанд, на който бяха показани новостите при заваряването.

„Русия е заинтересована от мащабно развитие на хуманитарното и иновационното сътрудничество с България. Последното е особено важно в сегашния  период, когато трябва да се съсредоточим върху важните,  големи,  взаимоизгодни  и икономически значими проекти“, заяви в своето приветствие  Наталия Бочарова, заместник-министър на науката и висшето образование на Руската федерация.

„Най-старото индустриално изложение в България винаги е отваряло пътя на модерните технологии и иновации към икономиката не само на страната, а и на региона“, подчерта  д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив, който е организатор на най-значимата технологична среща на Балканите.

1 2 3

Подобни статии

Top