Преслава сложи силикон

Преслава винаги се е славела с един от най-пищните естествени бюстове във фолка

В последните години обаче певицата смъкна значително много килограми от плещите си, което доведе и до смаляването на нейните еърбеци, пише HotArena.

Макар визуално да изглежда доста по-добре в сравнение с първите години от своята популярност, по някакъв начин изчезна нейният сексапил покрай стопяването на бюста ú.

Явно добре е осъзнала този пропуск и съвсем скоро се е подложила на операция за уголемяване на бюста, който показа в последния си клип „Обратно в играта“, напомня изданието.

Със заглавието на парчето Преслава намеква, че има намерение да си върне предишните позиции в бранша, когато нямаше конкуренция. Към момента нейни преки конкурентки са Галена и Емануела, а тя се нарежда след тях.

Третото място не я удовлетворява и тя е решила да залага не само на хубави песни и клипове, но да се постарае малко повече за външния си вид.

Двете колежки без притеснения заголват гръд в проектите си, каквато на Преси липсваше. Затова си е взела няколко дни почивка от фирмата и си е сложила новите подобрения.

Подобни статии

Top