Престарали ли са е от Четвърто РУ с листовките по входовете?

Разпореждането хората да не затварят прозорците си и да не излизат по терасите си било стандартна мярка

Живеещите в близост до Тримонциум и кулата-сцена, ще могат да наблюдават откриващото събитие в събота – 12 януари, от терасите и прозорците на домовете си. Това заяви шефът на ОДМВР-Пловдив ст.комисар Атанас Илков на нарочен брифинг, свързан смерките за сигурност около церемонията по откриването на Европейската столица на културата.

„Естествено, че ще си излязат на терасите и ще могат да си наблюдават събитието, това е факт. Колегите, в стремежа си да бъдат максимално презицни във всичко това, което ни предстои, са представили мерките по един начин, който хората естествено, че го възприемат нормално. Естествено, че всички които живеят в близост и непосредствено до събитието ще могат да си го наблюдават от жилищата, които са тяхна собственост“, подчерта Илков.

Той призна, че листовките, разлепени по входовете и вратите на хората, вече са премахнати.

Припомняме, че през последните дни по входовете на сградите около бул. „Цар Борис ІІІ Обединител“ бяха разлепени листовки, с които се забраняваше на хората да отварят и да излизат на прозорците и вратите на терасите си, които гледат към булеварда.

Забрана! Не отваряйте прозорци и врати на тераси на ЦБО на 12 януари!

1 2

Подобни статии

Top