Президентът на Марица (Пловдив) Христо Христов подкрепи Бербатов - DC news

Президентът на Марица (Пловдив) Христо Христов подкрепи Бербатов

Собственикът на кършиякалии, Георги Захариев и Ивайло Дражев си направиха отвод, очакват се резултатите от гласуването

Президентът на Марица (Пловдив) Христо Христов. Георги Захариев и Ивайло Дражев си направиха отвод и няма да участват в избора на нов президент на БФС. Така в битката за поста останаха трима кандидати – Борислав Михайлов, Димитър Бербатов и Христо Порточанов.

„Ще бъда много кратък. Изправям се пред вас с една единствена цел и да ви кажа две много важни неща. Искам да ви благодаря от все сърце за времето, което сте отделили, за да дойдете тук. Това е най-висшият форум на нашия футболен съюз. Огромни благодарности към вас, които се занимават с футбол и отделят пари за този спорт. Считам, че има по-достойни хора от мен да заемат този пост. В тази връзка аз си правя самоотвод. Знаете, че подкрепям промяната. Нека всеки гласува по съвест. Длъжен съм да благодаря за добрата организация на Конгреса, колкото и да не харесвам това ръководство. Искам да пожелая на новото ръководство да започне с победа. Довечера националният ни отбор да победи, за да продължи така в следващите четири години“, заяви Христо Христов.

Извънредният конгрес на БФС продължава повече от 6 часа, като гласуването приключи, броенето започна и се очаква да бъдат известни и резултатите.

Подобни статии

Top