Президентът на Спартак (Пловдив) призова феновете за подкрепа

Динко Миленчев обеща чистка по високите етажи на клуба, скоро ще започне и строителството на стадион „Тодор Диев“

Президентът на Спартак (Пловдив) Динко Миленчев излезе с декларация до феновете на славния навремето тим. Той призова за подкрепа в последните 3 мача от Трета лига – Югоизточна група и обеща чистка в ръкодството на клуба, а скоро да стартира и строителството на стадион „Тодор Диев“.

„Уважаеми привърженици на Спартак,

предстоят ни 3 много важни срещи, които са като финал за нас, за да запазим мястото си в Югоизточна Трета лига.

Сега приемаме тима на Ямбол. За нас това е първият най-важен мач. Нека забравим всичко, каквото се е случило през този сезон и утре всички да сме заедно и с Вашата подкрепа да вземем 3-те важни точки.

Знам, че отборът ще даде всичко от себе си, независимо от резултатите в последните срещи.

Вашата подкрепа е много важна за нас.

Категорично искам да декларирам, че строителните дейности по реконструкцията на стадион „Тодор Диев“ ще започнат съвсем скоро. Тежката икономическа криза в резултат на пандемията от Covid-19 нямаше как да не ни се отрази. Това и наложителни промени в проекта, свързани с изисквания на УЕФА, забавиха изготвянето на техническия проект, но категорично искам да кажа, че вече работим усилено по избор на изпълнител на строителните дейности.

Никога не съм казвал, че Спартак може да се откаже от концесията на стадион „Тодор Диев“.

Уважаеми привърженици,

след края на първенството в клуба предстоят кардинални промени както в спортно-техническо, така и в административно естество.

Нека всички да сме заедно!“

Само Спартак!

Динко Миленчев

Подобни статии

Top