При спецакция: Арестуваха 15 души с дрога в Пловдивско - DC news

При спецакция: Арестуваха 15 души с дрога в Пловдивско

Задържани са двама души в Карловско, други двама са арестувани на Hills of Rock

15 души са задържани с наркотици при спецакция на територията на областната дирекция на МВР, съобщиха от пресцентъра на дирекцията.

Активни полицейски действия за пресичане на престъпленията, свързани с незаконното разпространение и употреба на наркотични вещества, са проведени през последните няколко дни. Карловски полицаи заловили двама мъже, отглеждали 20 канабисови насаждения в землището на село Пролом.

13 стръка от наркокултурата и над 10 грама суха зелена листна маса иззели колегите им от Шесто РУ от адреса на криминално проявен и осъждан пловдивчанин. В районното управление бил задържан и друг жител на квартал „Столипиново“, който държал в дома си известно количество марихуана.

Заради притежание на същия наркотик в ареста на Второ РУ попаднали петима, от които двама – засечени на гребната база по време на рок фестивала Hills of Rock.

Останалите извършители са установени с различни количества марихуана и синтетична дрога при проверки на служители от Трето, Четвърто и Пето РУ в Пловдив и от полицията в Стамболийски и Раковски.

По случаите са образувани  бързи и досъдебни производства.

Снимката е илюстративна: МВР

Подобни статии

Top