Приятел на Карим Бензема със скандални разкрития - DC news

Приятел на Карим Бензема със скандални разкрития

„Продължавай да лъжеш, истината ще излезе наяве“, написа Карим Джазири, бивш агент на голмайстора, по адрес на Дидие Дешан

Приятел на Карим Бензема напави скандални разкрития около случилото се с нападателя преди старта на Мондиал 2022.

От френския национален отбор съобщиха, че носителят на „Златната топка“ е контузен, което няма да му позволи да играе в турнира. Футболистът на Реал (Мадрид) напусна лагера на тима в Катал, а Дидие Дешан не повика играч, който да го замести.

„Седмица след като напусна (националния отбор), Бензема вече тичаше и започна да тренира, за да играе 30 минути в приятелски мач на Реал (Мадрид) 4 дни по-късно… Но според Стефан (Ги, асистентът на Дидие Дешан във френския национален отбор), той не можеше да играе на Световното! Продължавай да лъжеш, истината ще излезе наяве“, написа Карим Джазири, близък приятел на Бензема и негов бивш агент.

Според информациите, повечето от френските национали са били против присъствието на звездата на Реал Мадрид в тима. Самият той пък пусна няколко многозначителни публикации в социалните мрежи, след което официално обяви, че слага край на кариерата си в националния отбор.

Източник: БГНЕС, FIFA

Подобни статии

Top