Приятелка на убитата Милена: Тя се страхуваше от Илиян (ВИДЕО)

Рангелов ревнувал годеницата си изключително много

„Илиян ревнуваше Милена много, а в същото време обвиняваше нея,  че е имала връзка“. Това заяви пред журналисти след поредното заседание по делото за убийството на красивото момиче от Куртово Конаре приятелката й Цветанка Спасова, която е била и нейна колежка. Именно тя е била жената, която се е обадила на телефона на Милена в нощта, след като е била убита, за да пита защо закъснява за работа.

Убиецът на Милена: Сега ще видиш кой ще оставиш сам (СНИМКИ И ВИДЕО)

„Аз бях момичето, което звънна по телефона, за да попитам защо Милена закъснява. Той светкавично ми вдигна телефона и ми каза: „Ти повече Милена няма да я видиш, не я търси!“.  Така и казах в съда, че и лъже! Аз бях жената, която звънна на Милена от телефона на колежката“, разказа пред медиите Цветанка.

Цветанка присъства на всички заседания по делото досега. И не може да спре сълзите си, когато слуша какво говори обвиненият в убийството й Илиян.

„Илиян не трепва, за нищо никога не е трепвал. От самото начало на процеса съм, докато не чуя присъдата, ще съм винаги тук. В момента съм бременна, с бебето ще съм тук, за да чуя присъдата му“, подчерта младата жена.

По думите й Милена много се страхувала от него.

„Тя никога нищо не споделяше, винаги го защитаваше. Аз виждах, че те не живееха добре. тя имаше страх от него за всяко едно нещо. През деня, като звънне телефона, при съобщение, тя никога не беше спокойна на работа. Винаги бързаше първа да излезе, защото той я чакаше и, за да не стане скандал. Не коментираше абсолютно с никой нищо, не говореше с колеги от страх, не говореше с колежки пак от страх“, сподели Цветанка.

Спасова беше категорична: „Смятам, че той я е убил! Още при първия разпит, когато ме извикаха, казах, че просто е той. Аз също живях с момче, което ме ревнуваше и зная какво е преживяла тя“.

Цветанка разказа, че преди да се събере с Милена, Илиян имал връзка с друго момиче от Кричим. „Чувала съм, че с нея се е държал абсолютно по същия начин – нагло и нахално, както Милена не го заслужаваше. Дори е било по-зле. Разбрах, че тя дори се е учудила, че той вече живее като семейство с друго момиче“, разказа младата жена.

Според адвокат Зоя Тошкова, която представлява роднините на убитата млада жена, Илиян е пращал цинични съобщения и на други момичета от телефона си.

„Чувала съм от Милена, че той е поддържал връзки и с други момичета, но няма как да кажа, защото нито съм видяла съобщения, нито съм го виждала с друго момиче. Но Милена е споделяла, а също, че я ревнува абсолютно много. И в същото време обвиняваше нея, че тя е имала връзка, но това не беше така. Тя не поглеждаше друго момче! Дали от страх, дали от нещо друго… Дори с колежки не споделяше нищо, да не стигне до неговите уши“, каза  приятелката й. Тя беше сигурна, че Илиян е и посягал на Милена.

Подобни статии

Top