Приятелката на Мико издаде книга

„Златното момиче“ Християна Тодорова написа „Следа от объркана душа“

Бившата състезателка по художествена гимнастика Християна Тодорова издаде своя книга. 25-годишната Тодорова, която в момента е международен съдия, обяви лично новината. Книгата е със заглавие „Следа от объркана душа“.

„Скъпи приятели, с радост бих искала да споделя с вас този момент. Изключително съм щастлива да ви представя книгата, в която съм изляла всяка една емоция, събираща се в мен.

Книгата, за която дълго време търсих смелост да й придам живот и смисъл. Моята книга . . . вече е факт

Скоро ще бъде готов и сайта, от които ще може да си я поръчате, а дотогава всеки един проявил желание, може да се сдобие с нея, като се свърже лично с мен в социалните мрежи – facebook и instagram. Благодаря ви!“, написа Тодорова, която с ансамбъла по художествена гимнастика спечели бронзов медал от олимпийските игри в Рио де Жанейро 2016.

В момента Християна е в Белград, където приятелят й Димитър Кузманов-Мико участва в турнира на Янко Типсаревич.

 

View this post on Instagram

 

💎📚Скъпи приятели,с радост бих искала да споделя с вас този момент.Изключително съм щастлива да ви представя книгата,в която съм изляла всяка една емоция събираща се в мен. Книгата,за която дълго време търсих смелост да й придам живот и смисъл. Моята книга….вече е факт ! Скоро ще бъде готов и сайта,от който ще може да си я поръчате,а дотогава всеки един проявил желание,може да се сдобие с нея,като се свърже лично с мен в социалните мрежи – facebook и instagram. 💎📚 Благодаря ви ! 🙏✨

A post shared by Tangollita (@hristiana.todorova) on

Подобни статии

Top