Приеха бюджета на община Брезово

Кметът определи приемането на финансовата рамка като добра новина в един тежък за всички период

Приеха бюджета за 2021 година на община Брезово. Това съобщи в профила си кметът на Брезово Христо Енков.

Ето какво написа Енков:

Една хубава новина в един тежък за всички период.
Петък 05.03.2021 год.
Бюджета на Община Брезово е приет. Благодарение отговорността на общинските съветници на ГЕРБ, СДС и ВМРО, Общината разполага с един балансиран бюджет, целящ финансова стабилност и същевременно насочен към подобряване инфраструктурата, образованието, културата и социалната сфера.
Отново се показа деструктивната политика на групата на БСП, която за пореден път доказа, че състоянието на хората гласували за тях не е от голямо значение. Не можа да се чуе един смислен коментар, нито по време на обсъждането на бюджета, нито по време на неговото гласуване. Но няма нищо чудно, популизма и опортюнизма е основното тяхно оръжие. Все още другарите и другарките не могат да преглътнат загубата, не могат да се примирят с мисълта, че Община Брезово не е червена. И още дълго време няма да бъде. Приказки от рода „ние не искаме подаръци от ГЕРБ“ няма да им помогнат. Другари социалисти – подаръци се дават ако си ги заслужил, ГЕРБ доказва, че мисли не само за общини с ръководство на ГЕРБ, мисли и подарява на работещи общини.
Честито на всички. Сега ни чака много работа. Надявам се другарите социалисти да се включат, ако ли не ще се справим и без тях.

Христо Енков
Кмет община Брезово

Подобни статии

Top