Приключения и музикални хитове завладяват Пловдив

Само ден след Деня на Съединението, празничната еуфория  в града на

тепетата ще продължи на площад „Стефан Стамболов“ със забавни младежки активности и концерт на някои от най-популярните музикални изпълнители. Екстремни преживявания, уникални фотографии, кафе миксове и хубава българска музика ще завладеят Пловдив

Макар лятото да е на приключване, макар и далеч от морето, в петъчния следобед, за хубавото лятно настроение ще се погрижи любимата марка кафе напитки. Освежаващият корнер на бранда ще отвори вратите си точно в 15:00 часа за всички посетители, които желаят да се заредят с позитивно настроение.

Разнообразни вкусове от зареждащите 3в1 напитки ще изкушават пловдивчани, а за тези от тях, които искат да запечатат момента, ще бъде осигурена и фото-будка за чудесни летни селфита. Тези, които се нуждаят от повече адреналин, също ще имат поле за изява – безкрайна стена за катерене.

Подобаващият финал на презареждащите емоции ще настъпи точно в

19:00 часа, когато сцената на площад „Стефан Стамболов“ в Пловдив ще се разтърси под звуците на хитовете на Pavell & Venci Venc’, Михаела Маринова, Ева Пармакова и още от най-актуалните български изпълнители.

Инициативата, посветена на младото поколение, се финансира от Министерство на младежта и спорта в рамките на кампанията „Ние решаваме!“  Това е второто събитие от турнето на позитивната кампания, която се фокусира върху борбата с агресията и различни форми на зависимости сред младите.

След успешния старт в Бургас, където изпълнителите подкрепиха социалната идея, не само с музиката си, но и със специално създадени послания, кампанията се спира в Пловдив, преди да продължи към Благоевград и София.

Подобни статии

Top