Приключението на Гришо в Исландия приключи, следва родното Хасково (СНИМКИ)

Световният №20 ще даде открит урок на тенис таланти от България в петък от 15:00

Григор Димитров завърши своя сезон по перфектен начин и продължава да се наслаждава на заслужена почивка. Първата ни ракета е в Исландия в компанията на баща си Димитър и майка си Мария, а страхотните му приключения на острова не спират, пише tenniskafe.com.

След като по-рано се качи на снегомобил и изпълни една от мечтите си, бившият №3 покара и бъги сред красивата природа на Исландия. Наслади се на уникални пейзажи и зашеметяващи гледки, като направи последователите си в „Instagram“ свидетели на всичко това.

Григор завърши сезона на висота с прекрасно представяне и полуфинал в Париж, което му осигури завръщане в Топ 20 на световната ранглиста.

След почивката в Исландия той за поредна година ще зарадва младите тенис таланти в България. Тази седмица ще се прибере в Хасково и ще даде открит урок на деца от родни клубове.

Водещият ни тенисист ще бъде в петък в 15:00 часа в комплекс „Тенис кортове“, намиращ се в парк Кенана. Там бившият №3 в световната ранглиста ще срещне млади таланти и ще им даде съвети.

Подобни статии

Top