Принц Уилям заспа по време на официална церемония (ВИДЕО и СНИМКИ)

Очевидно изтощен след появата на третото си дете, принц Уилям задряма по време на церемония по отбелязването на австралийския национален празник Деня на Анзак, посветен на загиналите австралийци при десанта на Галиполи, пише The Sun.

35-годишният баща вече на три деца бил превъзбуден при пристигането си в Уестминтърското абатство и поздравил горещо бъдещата си снаха Меган Меркъл с целувка по бузата.

Но Уилс, както го наричат англичаните, след като седнал до американската актриса и брат си Хари, очевидно се почувствал страшно уморен и през цялото време се опитваше да държи очите си отворени докато траеше едночасовата церемония.

На няколко пъти главата му клюмваше, а след това се сепваше и отваряше стреснато очи, пише The Sun. Малко по-рано той бе споделил, че съпругата му Кейт и бебето са добре.

Британците се шегуват, че изборът на име за новото бебе не е дало мира на принца и той не е могъл да спи.

Това беше първият кралски ангажимент на Уилям след раждането на третото му дете.

Тъй като Уилям и Кейт държат името на третото си дете в тайна, на принцът се наложи да изтърпи доста шеги по този адрес.

Докато говореше с Върховния комисар на Нова Зеландия в Обединеното кралство сър Джери Матепа, деканът на Уестминстър Джон Хол се пошегува: „Джери би искал да е Джери“, а Уилям отвърна с усмивка: „Това е силно име.“

Австралийският върховен комисар Александър Даунър предложил своето име за новото бебе.

Темата за името на бебето се е превърнала в истинска мания за много британци, а също така и австралийци.  Букмейкърите са приели над 100 000 залози за това как ще се казва височайшият син, като фаворити са Артър и Александър.

Смята се, че Кейт и Уилям искат принц Чарлз, които е във Франция да види новия си внук преди публично да бъде оповестено името му.

Подобни статии

Top