Природонаучният музей в Пловдив обяви конкурс за рисунка „Пеперуден свят”

В конкурса могат да участват ученици от V до XII клас от всички училища в Област Пловдив

Регионалният природонаучен музей – Пловдив обявява конкурс за рисунка по повод предстоящия „Фестивал на пеперудите“, който е планиран за месец септември. Темата на конкурса е „Пеперуден свят“ .

В конкурса могат да участват ученици от V до XII клас от всички училища в Област Пловдив. Творбите може да бъдат с размер 35/50 см (А3) или 20/30 см (А4). Няма ограничение относно използваните материалите. Не се допуска единствено техниката колаж. Рисунките трябва да са в оригинал.

Крайният срок за участие е 31.08.2020 г.

Творбите могат да бъдат донесени лично в Регионален природонаучен музей – Пловдив или с пощенски запис на адрес: гр. Пловдив 4000, ул. Христо Г. Данов 34, Регионален природонаучен музей.

Всеки участник трябва да посочи: Име, фамилия, адрес, училище, клас, телефон и електронна поща. Те трябва да бъдат нанесени на гърба на творбата в долния ляв ъгъл с големи печатни букви или на допълнително залепен лист.

Всеки желаещ може да участва с една творба.

Оценяването ще се извършва от публиката на фестивала, чрез гласуване. От Природонаучния музей съветват участниците да бъдат оригинални и да проявят фантазия.

Наградените участници ще бъдат уведомени по телефон и електронна поща. Отличените на първо, второ и трето място ще получат грамоти и награди. Награждаването ще се проведе по време на  Фестивала на пеперудите в Регионалтия природонаучен музей. Резултатите ще бъдат обявени и на Фейсбук страницата ни.

Повече информация за програмата на фестивала предстои да бъде обявена в следващите седмици.

Подобни статии

Top