Признание за шефа на пловдивската полиция заради адекватни действия в Брестовица

Заместник-кметът на община „Родопи“ Владимир Маринов изказа благодарности към директора на ОДМВР – Пловдив старши комисар Йордан Рогачев пред министъра на вътрешните работи Младен Маринов

Рогачев получи признание за заслугата си в овладяване на заразата от COVID – 19 в село Брестовица, където ромският квартал се оказа огнище на заразата и се наложи засилено полицейско присъствие и ограничаване на движението, за да се спре разпространението на болестта.

Получихме пълно съдействие от органите на реда в една ситуация, която беше критична за село Брестовица и нашата община. Най-малкото, което можем да направи, е да бъдем коректни и да изкажем нашата голяма благодарност. Паднасям искрени благодарности към началника на полицията – ст. ком. Йордан Рогачев и неговите служители, че организацията и работата им за овладяване на заразата беше перфектна„, каза Владимир Маринов, заместник-кмет на община „Родопи“.

По време на срещата с министър Маринов бе засегната и темата за битовата престъпност в малките населени места и предвидените мерки и действия.

Подобни статии

Top