В район „Северен“ продължава репатрирането на стари автомобили

Сигнали за наличието на изоставени МПС-та в район „Северен“ могат да бъдат подавани на тел. 032/901 165 и на моб. тел. 0876/92 36 36

Нова акция  по репатриране на излезли от употреба автомобили се проведе на територията на „Северен“, съобщи кметът на района Стоян Алексиев. Изоставените автомобили са отстранени от следните адреси – ул. „Панагюрище“, ул. „Васил Левски“, ул. „Сава Муткуров“ и бул. „България“.

От районната администрация припомнят, че според Наредбата за управление на отпадъците се облепят автомобили, които не са в движение, без технически преглед за последните две години и разположени на общински терен. За да не бъдат вдигнати старите коли, собствениците имат 3-месечен срок, в който следва да приведат автомобилите в техническо изправно състояние, да ги преместят на частен терен или да ги предадат за разкомплектоване на лицензирани за целта фирми.

Сигнали за наличието на изоставени МПС-та в район „Северен“ могат да бъдат подавани на тел. 032 / 901 165 и на моб. тел. 0876 / 92 36 36.

Подобни статии

Top