Прокуратурата разследва сигнал за блудство с 8-годишно момиченце в училище в Сливен - DC news

Прокуратурата разследва сигнал за блудство с 8-годишно момиченце в училище в Сливен

Учителят е задържан за 24 часа, след това е освободен

Съмнения за блудство с 8-годишно момиченце в училище в Сливен. Прокуратурата разследва сигнал на родители, които твърдят, че учител е извършвал блудствени действия с детето им. Учителят е бил задържан за 24 часа и освободен.

“Моето дете беше миналата седмица на училище само един ден. Учителят след часовете е започнал да я гони, след което тя пада от едно от стъпалата. След това тя не искаше да ходи на училище. Спря да се храни. Детето само ревеше, затвори се в себе си. В четвъртък вечерта тя ми разказа. Аз ѝ казах, че не трябва да отиде на училище, защото аз съм на работа. Казах ѝ, че ще трябва да остане на занималня, а тя започна на плаче. Тя ми каза: “Учителят е мръсник, аз не искам да ходя”. Тя разказа, че той я е заключил в една стая, с два чина, а след това учителят е започвал да се гаври с нея. Това не е било само един път”, разказа пред bTV майката на детето Снежана Симеонова.

“Подадохме сигнал в полицията. И трите ми деца учат в това училище, мен ме е страх да ги пускам”, каза бащата на детето Димитър Димитров.

Според дядото Петър Костов детето е заплашвано, след като е било насилвано.

От полицията съобщиха , че има подаден сигнал на 16 декември, учителят е задържан за 24 часа, а след това е освободен.

От прокуратурата казаха, че е образувано досъдебно производство за блудство. Момиченцето също е разпитвано.

“Наистина трябва да има справедливост. В петък разговарях с учителя, след това излезе навън и бе арестуван от полицията. Той отрича да е блудствал с детето. Учителят работи при нас от 4 години. Не е имало оплаквания досега. На първия етаж няма камери”, каза Митко Митев, директор на Шесто основно училище „Братя Миладинови“ Сливен.

Снимка: Канал 6

Подобни статии

Top