Прокуратурата задържа за 72 часа бившия боксьор, убил баща си в Неделево

Повдигнато му е обвинение за причиняване по непредпазливост на смъртта на баща си

Пловдивската окръжна прокуратура повдигна обвинение на 40-годишният Стоил Терзиев за това, че на 16.03.2022 г. в с. Неделево, общ. Съединение, обл. Пловдив, умишлено нанесъл средна телесна повреда на Антон Терзиев, на 64 г., негов баща, вследствие на което му причинил смърт по непредпазливост, настъпила на 18.03.2022 г. в болница в гр. Пловдив.

На 16 март 2022 г. между бащата и сина възникнал битов конфликт в къщата, където живеели. Синът нанесъл на баща си удари с юмруци и ритници в областта на главата и тялото и го оставил в безпомощно състояние. Непосредствено след инцидента съседи извикали линейка, която откарала пострадалия в болница в гр. Пловдив. Антон Терзиев по-късно е починал.

Жестоко убийство в пловдивското село Неделево

Обвиняемият е задържан за срок от 72 часа с постановление на прокурор. Предстои утре да бъде внесено искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Стоил Терзиев.

Разследването по случая продължава, като и към настоящия момент се извършват множество действия по разследването – огледи и разпит на свидетели.

Подобни статии

Top