Пропадна контролата на Локо с Олександрия

Ето кой е новият хърватин на проби при „черно-белите“

Контролата между Локомотив (Пловдив) и Олександрия пропадна. Лошото и дъждовно време в Говедарци и Самоков обърка плановете на двата отбора. Вместо контрола, Локомотив проведе тренировка вчера следобед.

Днес „черно-белите“ ще играят с Академия Пандев. Проверката е насрочена от 16:00 часа на стадион „Искър“ в Самоков.

Поредният хърватин в лагера на  Локо е 21-годишният Дуже Мръдеса. Той е в отбора от 2 дни и ще има мал­ко време да мине про­бен период, да вземе участие в поне една контрола и да покаже дали заслужава дого­вор с клуба. Той е юно­ша на Цибалия, прив­лечен е в Риека, където играе за втория отбор, и в скромния НК Бедем. Има записани 15 мача в елита на роди­ната му и 5 срещи в различни турнири.

В момента под ръко­водството на Бруно Акрапович се готвят 32 футболисти. Днес в Го­ведарци трябва да пристигне и млад фут­болист от Германия, който ще бъде под но­мер 33 при „черно-белите”. Ако бъде одобрен обаче, последният чужденец ще остане да играе за юношите старша въз­раст на Локомотив с перспективата бързо да пробие в мъжкия тим.

Така Бруно Акрапович трябва бързо да ре­дуцира групата за но­вия сезон, защото в мо­мента разполага с цели 3 футболни отбора. През новия сезон плов­дивчани ще разчитат основно на чужденци, тъй като треньорът одобри вече двама но­ви легионери, а държи в отбора му да останат и още четирима, които са на проби.

Подобни статии

Top