Пророчествата на Ванга: Кога ще изчезне вирусът-убиец?

Видео с предсказанията на Ванга публикува  руската програма „Новите руски сензации“

Светът се променя и какъв ще бъде след коронавируса засега не е ясно. Но повечето хора сега се вълнуват от друго – кога ще премине тази страшна болест? Ясновидката Ванга е отговорила и на този въпрос. Просто досега никой не е обръщал внимание на това, пише Руският сайт НТВ. От сайта допълват, че програмата „Новите руски сензации“ за първи път публикува това пророчество в неговата цялост.

Учените предполагат, че от корона вирус ще се заразят повече от 80% от хората на планетата. При това 15% ще попаднат в реанимация.  И на въпросът, кога ще завърши всичко това, засега никой не може да отговори. Сляпата пророчица Ванга обаче предсказва, че светът, който познаваме, ще се измени напълно. Но краят му няма да настъпи скоро.

Ето какво казва Ванга: „Някога този свят ще загине, но краят няма да настъпи скоро. Не се бойте! Живейте в съгласие и си помагайте един на друг! Животът в страх не е живот! А написаното на небето, не може да бъде променено от човека. Рано или късно, то се случва“. 

Пророчицата казва също, че трябва да се молим на Бог да пощади човека, „защото той е отишъл твърде далеч в омразата си към ближния“.  И предупреждава, че да се спасим в днешните времена, е възможно само, ако станем добри и внимателни едни към други.

Според думите на Ванга: „Човечеството ще се спаси, когато всички хора се обърнат с молитва към Бог. Когато всички хора станат добри, когато започнат да си помагат взаимно и спрат да си съперничат и да се чудят как да забогатеят. Светът с бомби не може да бъде опазен, само с разум и вяра“, твърди ясновидката.

Вижте какво предсказва Ванга за коронавируса във видеото на програма „Новите руски сензации“.

Превод: DCNEWS

Подобни статии

Top