Противоречие или практика: Как адвокат на инвеститора става адвокат и на кандидат за кмет на ГЕРБ!

Стоян Алексиев се е появил в странна компания  на срещата с жители на район „Северен“

Среща на кандидат -кмета на ГЕРБ за район „Северен“ Стоян Алексиев с жители от квартала предизвика реакция у хората. Наши читатели алармираха за странната компания, в която Стоян Алексиев се е появил на срещата във вторник /22.10.2019/ от 18:30 в парка зад хотел „Санкт Петербург“ . В уговорения ден и час изненадващо присъствал и адвокатът, който представлява собственика на частния парк зад х-л „Санкт Петербург“. „Най-учудващото беше, че въпросният адвокат започна да отговаря на неудобните въпроси, поставени към г-н Алексиев, относно състоянието на парка“ , пише наш читател.

Припомняме ви, че това лято на тристранна среща при областния управител, бе постигнато споразумение паркът да бъде окосен, но споразумението беше оттеглено три месеца по-късно.

На срещата жителите не пропуснаха да отбележат, че макар и ОП „Паркове и градини“ да са имали разрешение за косене, това не се е случило.

Хората изразиха опасенията си, че всичко се прави предизборно и се тревожат, че казусът все още не е намерил трайно решение. „Общината е имала близо три месеца да окоси парка, а тя се сеща, едва сега, седмица преди изборите“ , коментира същият читател.

Подобни статии

Top