Проучват общественото мнение на асеновградчани чрез анкета в сайта на общината

Сайтът на община Асеновград вече разполага с анкета – всеки може да предлага тема

Официалният интернет сайт на община Асеновград вече разполага с активна анкета, в която може да участва всеки. Целта е да се подобри обратната връзка с гражданите и комуникацията с общинската администрация. Идеята е да се отчита мнението на асеновградчани по различни въпрос, касаещи общественото мнение.

Анкетата, която предлагаме на Вашето внимание през следващите седмици, е с въпрос: По какъв повод най-често посещавате интернет сайта на община Асеновград.

Възможностите, които се предлагат, като отговори, са: Актуални новини; Календар със събития; Нормативни документи (наредби, правила и други); Електронни и административни услуги; Подаване на жалби и сигнали; Информация за телефонни номера, обяви, търгове, конкурси, обществени поръчки; Галерия от снимки.

В края на всеки предварително определен период, в който може да се гласува, данните от анкетата ще бъдат обобщавани, анализирани и обявявани пред обществеността.

Всеки може да предлага тема за анкета и съответно – възможно отговори – на лично съобщение във Facebook страницата на общината – ТУК: 

Всички предложения ще бъдат обсъждани с ръководството на общинската администрация и евентуално – предлагани за гласуване на същото място в общинския интернет сайт – ТУК:

Подобни статии

Top