Психолог и терапевт събраха опита си в книга – сензация, представят я в Пловдив

Премиера на световния хит „Огън, тлеещ под вода“ е в библиотека „Иван Вазов“ от 17 часа

Премиера на световния хит „Огън, тлеещ под вода“ ще се проведе в Пловдив тази вечер. Книгата е дългогодишен труд на Анастасия Кузнецова и Жан-Батист Бутера, които имат 20-годишна практика в работата с психологически травми.

В живота на всеки човек се случват щастливи и трагични събития. За щастието всички са готови. За нещастието – никой. Книгата е написана в художествена форма. Тя разказва за смъртта, за живота. Това е книга за човешките истории и психологичните травми в съавторство с тези, с които авторите работят и с които са преживяли„, загатва анонсът на книгата. Всъщност тя е автентичен текст, който предоставя възможност на читателя да надникне в интимната бездна на подсъзнанието.

Руският психолог Анастасия Кузнецова и белгийският психотерапевт Жан-Батист Бутера говорят без измислици и цензура за съкровеното. Те твърдят, че човек е роден, за да бъде щастлив и да твори и никакви трагедии не могат да попречат на това.

Авторите са в България по покана на Съюза на българските журналисти. Представянето им е в Народна библиотека „Иван Вазов“ днес от 17 часа в зала „Изкуствознание“.

Подобни статии

Top