Психоложката, избягала от катастрофата край Труд, с условна присъда

1 година и 4 месеца условно за Антония Лукова

Антония Лукова – младата психоложка от село Калояново, която през юни миналата година помля в адска катастрофа две семейства от Дъбене и Дълго поле на пътя за Пловдив, и този път се отърва. Съдът даде на Лукова 1 година и 4 месеца условна присъда, глоби я 500 лева и и отне книжката за 2 години.

Три коли се сблъскаха край село Труд (СНИМКИ)

Припомняме, че драмата набра скорост, когато Антония излъга, че не тя, а неин приятел е  шофирал колата. На всичкото отгоре той се оказа дрогиран, а тя изчезна и бе обявена за национално издирване, ченгетата дълго я търсеха седмици наред.  Зад гърба си Антония има множество нарушения на пътя.

На 3 юни 2018 г. край Труд Антония управлявала лек автомобил „Мазда“, като нарушила правилата за движение и причинила средни телесни повреди на няколко души.

4 възрастни и 4 деца са ранени при катастрофата край Труд

В болница бяха откарани тима възрастни и четири деца от двете коли. Психологическите травми на децата бяха лекувани дълго време и продължават.

Психоложката, избягала от катастрофата край Труд, с домашен арест

„За сетен път се убеждавам, че няма държава, има корупция и неработеща съдебна система. Споразумяват се прокуратурата и престъпника ,налагат смешно наказание и тъжно, но… така няма да върнем българите, няма да се преборим с демографските проблеми, напротив и ние се замисляме имаме ли бъдеще в престъпна държава“, коментира Антоанета Тенева от Дъбене, чиито две деца и съпруг сериозно пострадаха в катастрофата. Другото семейство от Дълго поле също е възмутено и скандализирано от ниската присъда на фаталната психоложка.

Източник: Блиц
Снимки: plovdiv24.bg, I see you KAT Пловдив

Подобни статии

Top