Психотерапевтът Стоичко Миличин с онлайн премиера на новата си книга „Семейно танго“

Какви са и какви могат да бъдат начините да се постигне щастието в една връзка?

Втората си книга „Семейно танго“ ще представи тази вечер пловдивският психолог Стоичко Миличин. Премиерата на книгата, в която той е събрал опита си като семеен терапевт, ще бъде онлайн във Фейсбук.

„Семейно танго“ бе отпечатана само преди две седмици, но вече предизвиква интереса на читателите. В нея Миличин се опитва по увлекателен начин, да покаже какви са и какви могат да бъдат начините да се постигне щастието в една връзка

.Авторът приложи и доста нестандартен подход при разпространението на книгата. Той я достави лично на своите читатели, заявили екземпляр от нея до миналата събота. След това обяви, че ще отговори на всички поставени въпроси от читателите си по време на онлайн премиерата тази вечер от 19.00 ч. на живо, във Фейсбук страницата на събитието.

Психологът Стоичко Миличин разкрива тайните на успешното „Семейно танго“

То ще се излъчва също в личния профил на автора и на официалната страница на центъра му за психотерапия „Миличин център“.

„Въпросите са много, но ще отговоря на всички, а най-често задаваният въпрос от читателите е „Коя е Лана“, сподели пред репортер на DCNEWS Стоичко Миличин. Той обеща да отговори на него, а също да разкаже повече за това, какво се е надявал да намерят хората в книгата.

Миличин е автор и на още една книга – „Огледало без рамки“, която наскоро претърпя второ издание.

Подобни статии

Top